preloader

Naše podjetje

Samen (semena) Maier so avstrijsko družinsko podjetje že od leta 1967, za vse ljubitelje vrtov ponujajo široko paleto ekoloških in konvencionalnih semen, okrasne čebulice iz ekološke pridelave in seme trav. Kot družba so zavezani k varovanju okolja in trajnosti, enako miselnost in vizijo podjetja širimo tudi slovenski zastopniki. To zagotavlja, da so proizvodi iz semen Maier edinstveni v smislu kakovosti in energetske učinkovitosti. V Sloveniji smo še posebej ponosni, da lahko potrošnikom ponudimo vedno bolj iskano seme pridelano na naravi prijazen način (ekološko).

Biene

SEMEN MAIER želimo, da bi se okoljska ozaveščenost krepila na vseh področjih, mi vam nudimo le delček možnosti pri skupnih ukrepih. Trudimo se, da vam vsako leto pripravimo kar največji možen izbor certificiranih ekoloških semen za vaš zelenjavni, cvetlični ali zeliščni vrt, letošno sezono vam na novi predstavljamo okrasne čebulice iz ekološke pridelave.

Glashaus

S kakovostnimi izdelki želimo upoštevati ukrepe varstva okolja in vam skozi čas dokazati, da si zaslužimo postati vaš regionalni dobavitelj.